23 november 2014

ED 21-09-2014 Weer overtredingen huurpanden Eindhoven

Bij controle van vier panden in Eindhoven zijn in totaal bijna tachtig overtredingen geconstateerd. Een bedrijfspand aan de Willemstraat spande de kroon: het scoorde op alle punten van (on-)veiligheid. 


De actie is een vervolg op een reeks controles van tientallen studentenwoningen en huurpanden, allen eigendom van twee Eindhovenaren. Vermoed wordt dat zij via onroerend goed crimineel verkregen geld willen witwassen.
Bij het pand aan de Willemstraat waren vluchtroutes geblokkeerd, stenen van het dakterras konden naar beneden vallen, de elektra voldeed niet en blusinstallaties ontbraken. Ook stond er een meter water in de kelder. Ook op drie andere adressen, aan de Zeelsterstraat, de Klundertstraat en de Edenstraat was het flink mis.

Reacties 2
  1. Waarom wordt hier niet tegen opgetreden? Het is overduidelijk waar zaken niet kloppen en er wordt niets aan gedaan. Onbegrijpelijk.
  2. Huisjes melkers die er dik geld mee verdienen en die bekeuringen vlot kunnen betalen en weer gewoon verder gaan! Geld witwassen? Als dat vermoeden al bestaat kan men er toch eens méér rijd in stoppen om dit te achterhalen en de mensen daarachter ook flink aan te pakken. Maar ja, de politie heeft het zoooooooo druk........met criminelen koffie te drinken en informatie die alleen voor de politie bestemd is, door te spelen naar hun! Wat 'vangen' ze er mee? Géén criminelen!

Geen opmerkingen: